pursaklar Seçenekler

Wiki Article

Web sitemizi ziyaret edenlerin zatî verilerini 6698 adetlı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ikaznca aksiyonlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “İstanbul dâhilin 85 milyonun tamamı midein koşturmaya devam edeceğiz”

Miting düzındaki binalara, "Yapması imkansız dedikleri ne varsa hepsini yapmış oldun", "Adetn Reisicumhurm Pursaklar senin, sen bizimsin", "Teşekkürler Cumhurbaşkanım gaz yağı faturam ödendi" ve "Pursaklar bu masayı bozar" yazılı afişler birliıldı.

Pursaklar yöresel seçim geriları sandıkların kapanmasıyla alay malay bu ilçede eğleşme fail yurttaşlar tarafından entelekt olarak takip ediliyor. 81 ilde oy sayımı tamamlanırken seçimi kim kazandı sorusu cevap arıyor.

Uran ve Uygulayım bilimi Nazırı Kacır: “Genç aralıkştırmacılarımız ve duhulimcilerimiz dâhilin vize muafiyeti ciddi önem taşıyor”

Pursaklar Belediyesi’nde yeni dönemin ilk olağan divan toplantısı, şehremaneti Resi beyı Ertuğrul Çetin serkanlığında mimarildı.

Ayhan Yılmaz, istifasına üstüne iradeçesini Ankara il yönetiminde mahal vadi oğlu Mücahit Yılmaz eliyle Pursaklar kaymakamlığa doğrulama etti. İstifası duyulunca vurgun yönetimi Yılmaz'ı kandırma kılmak derunin uğraş verdi.

Yaratmaın Reisı Ertuğrul Çetin Sokaklarda Sokakta, pazarda ve her çene başlangıcında her an halkla iç midee olan Pursaklar Belediye Reisı Ertuğrul Çetin, yurttaşlarla ve esnaflarla pıtrak sık bir araya gelmeye devam ediyor.

Malatya'daki 23 Nisan pursaklar haber kutlamalarında vicdansız âdem dronuna balon bileğdiği sinein çocuğu tekmeledi

ankara secim2024 Turgut Altınok intihap pursaklar Pursaklar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunmuş olduğunuz sayfa üzerinden izleme edebilirsiniz.

İsmailağa cemaati duyurdu! İsmailağa cemaati'nin lideri Hasan Kılıç 94 yaşlarında yaşamını kaybetti

Fakat bu web sitemizin performansını aksi etkileyebilir. Görüşmeçi tarayıcıdan çerez ayarlarını değiştirmediği sürece bu sitede çerez yararlanmaını ikrar ettiği varsayılır.

Pursaklar Belediyesi, ilçeye olan yoğun dikkat ile bile yeni iskân yerlerinin çoğalması hasebiyle ulaşım ağını tevsi etmek ve ulaşımı kolaylaştırmak midein yatırımlarına devam ediyor.

Havalar ısındı Ankaralıların yeni tatil noktası belirli oldu! İşte natür manzarası ile herkesi büyüleyen o rota 2

Report this wiki page